0 212 286 60 63

Araba Ezik Tamiri Nasıl Yapılır

BLOG
Araba Ezik Tamiri Nasıl Yapılır
Araba Ezik Tamiri Nasıl Yapılır
13 Aralık 2016

Car-mos mini onarım sistemleri ile arabanızda meydana gelen tüm hasarları kısa sürede eski haline getirebilirsiniz. Firma 2013 yılından beri hizmet vermektedir. Kaliteli hizmet anlayışına sahip olan firmanın öncelik verdiği ilk şey müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Müşteri odaklı çalışan firma içinde birçok farklı hasar bakım ve onarımı yapılmaktadır. Aracınızın yıllık bakımı için de firmaya gelebilirsiniz. Firmaya müşteri hizmetleri üzerinden ulaşabilirsiniz. Araba ezik tamiri nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız firmanın hizmetlerine bakabilirsiniz.

 

Aracınızla kaza geçirdiyseniz arabanızda ezik yani göçük meydana gelmesi normaldir. Bu göçükleri düzeltmek için firmanın uyguladığı birçok farklı yöntem vardır. Boyasız göçük düzeltme, dolu göçük düzeltme ve kaporta göçük düzeltme gibi işlemler firma tarafından uzman kadroyla birlikte yapılmaktadır. Firma içinde alanında deneyimli kişiler yer almaktadır. Araba ezik tamiri nasıl yapılır sorusunun cevaplarından birisi boyasız olarak yapılan düzeltmen işlemidir.

 

Bu işlem sırasında boya kullanımı yapılmaz. Aracınızda göçük sorunu olan kapı, tavan gibi bölümleri boyasız özel bir uygulama ile tamir edilir. Boyasız göçük düzeltme işlemi araca hiçbir zarar vermeden uzman bir biçimde yapılır. Araçta hasar gelmemesi için büyük bir titizlikle yapılan işlem sırasında teknolojik kaliteli cihazlar kullanılır.Araçta meydana gelen eziklerin tamiri için dolu göçük düzeltme işlemi de firmada yapılan bir işlemdir. Bu işlem için gerekli ekipmanlar firma tarafından temin edilir. Firma içinde en kaliteli ekipmanlar kullanılır. Dolu göçük düzeltme işlemi dolu yağdığı zaman araçlarda meydana gelen eziklikleri tamir etme işlemidir.

 

Araba ezik tamiri nasıl yapılır sorusuna cevap olarak verilecek diğer yöntem ise kaporta göçük düzeltme işlemidir. Bu işlem için vurukların boyutunun 1 ile 7 cm arasında olması gerekir. İşlem esnasında gerekli görüldüğü takdirde boyama işlemi yapılır ve araçlar eski haline getirilir.