0 212 286 60 63

Boyasız Göçük Düzeltme Neden Bu Kadar Önemlidir?

BLOG
Boyasız Göçük Düzeltme Neden Bu Kadar Önemlidir?
Boyasız Göçük Düzeltme Neden Bu Kadar Önemlidir?
02 Nisan 2016

Araç sahipleri için bazen aileden bile önce sahip olunan arabalar gelebilir. Çünkü araçlarla insanlar arasında gözle görülmeyen bir bağ kurulur. Aracın temizliği, boyası, bakımı, testleri, kontrolleri ve diğer her türlü ihtiyaç en doğru adresler tarafından karşılanmalıdır. Pek çok kişi için öne çıkan bu adımlar belli noktalarda daha da önem kazanır. Örnek olarak arabaların güzel görünmesi, orijinal parçalarının değişmemiş olması, boyasız şekilde bir düzen alınması gibi istekler en profesyonel hizmetlerle sağlanır. Boyasız göçük düzeltme de bunlardan biridir ve gerçek manada titizlik isteyen çalışmalar ile hayat bulur. Örnek olarak bir kaza ya da ufak bir sürtme ile oluşan göçüklerin, farklı metotlar ile düzeltildiği bilinse de, boya kullanılan ve başka malzemelerden de yararlanılan yöntemlerde araç değer kaybına uğrayabilir. Bilhassa da aracın satılacağı zaman zarfı içinde normal değerin altına düşmemek için bu tarz kritik müdahaleler yapılır. Car-Mos da bu anlamda devreye girer.

 

Boyasız göçük düzeltme ciddi anlamda uzmanlık isteyen önemli bir hizmettir. Yetkin personelin hassas çalışmaları ile tüm bu dokunuşlar kusursuz şekilde icra edilir. Örnek olarak hiç boya kullanılmadan, özel tekniklerle ve teknolojiden de yararlanılarak yapılan boyasız göçük düzeltme işlemleri sonrasında aracın orijinal hali bozulmaz ve ister satış sırasında, ister başka zamanlarda boya konusu gündeme bile gelmez. Özellikle de boya takıntısı olan alıcılarda ve galerilerde bu durum çok daha öne çıkar.

 

En ufak sürtüşmelerden en büyük kazalara kadar uzman ekipler boyasız göçük düzeltme için çalışırlar. Bu anlamda dileyen herkes için en doğru ve en olması gereken hizmet kurumsal yapılar altındaki profesyonel ekiplerce verilmelidir. Dileyen herkes bu hizmetlerden yararlanabilmelidir.