0 212 286 60 63

Lokal Boya Neden Bu Kadar Önemlidir?

BLOG
Lokal Boya Neden Bu Kadar Önemlidir?
Lokal Boya Neden Bu Kadar Önemlidir?
03 Nisan 2016

 

Araç sahiplerinin arabalarına verdikleri önem ciddi anlamda fazladır. Çünkü bu araçların her bakımdan ilgi görmesi, daha güzel bir hal alması, sıkıntısız ve hoş bir şekilde beklenen etkiyi yaratması elzemdir. Zaten sırf bundan dolayı da araçlar kontrol ettirilir ve rutin şekilde sıkıntıları giderilir. Özellikle de kaza sonralarında pek çok problem baş gösterirken, lokal boya onarımı ise zannedilenden daha teferruatlı ve zahmetli bir işlem olarak öne çıkar. Söz konusu işlemin içinde ustalık gizli iken, titiz çalışmalar ile tüm beklenen hamleler yapılabilir. Bu bağlamda doğru sonuçları elde edebilmek adına en iyi ve en profesyonel ekiplerle çalışmak şarttır. Arabalardaki lokal boya onarımı gereksinimi sadece kaza yolu ile değil, eskime, çatlama ya da başka bir sebepten dolayı da ortaya çıkabilir. Tüm bu noktalar göstermektedir ki en profesyonel ekiplerin en iyi ustaları bu duruma el atmalıdırlar. Özellikle de Car-Mos bünyesinde bu çalışmaların titizlikle sürdürüldükleri görülür.

 

Öte yandan araç sahipleri adına bu konunun önemi sadece görüntü ile ilgili değil, arabanın satış zamanı geldiğinde fiyatının düşmemesi ile de ilgilidir. Örnek olarak bir kişi araç alırken lokal boya sıkıntısını ya da tam olarak bu işlemin yapılamamasından dolayı ortaya çıkan dikiş tutmaz problemleri görebilir ve bundan dolayı da aracın değeri fazlası ile düşebilir. Bu noktada da araç sahibi zarar etmek istemez ve lokal boya işlemini kısa sürede çözmeye çalışır.

 

Bu ve benzer sebeplerden dolayı lokal boya onarımı konusu önemini korurken, diğer yandan pek çok arabada da bu işlemlerin yapılı olduğu görülebilir. Ekibin kalitesi ve profesyonelliği ise yapılan işlemin orijinal boya gibi görünmesinde etkindir.