0 212 286 60 63

Lokal Boya Onarımında Kaliteli Uygulamalar Nasıl Yapılır?

BLOG
Lokal Boya Onarımında Kaliteli Uygulamalar Nasıl Yapılır?
Lokal Boya Onarımında Kaliteli Uygulamalar Nasıl Yapılır?
11 Mart 2016

Pek çok araba gün içinde trafiğe çıkmakta ve diğer arabalar ile bir şekilde sürtüşme ya da temas etme hali içinde olabilmektedir. Bu durumlar da kazalara neden olur. Çünkü araçların birbirlerine dokunmaları boyaları kaldırır ve dokunan yerlerin göçmesine, dağılmasına, çizilmesine sebep olur. Bu noktadan bakıldığı zaman ise kaza sonrasında yapılacak olan işlemler arasında lokal boya onarımının da olduğu görülür. Çünkü boya en dış kısımdır ve yaşanan en ufak bir hadisede söz konusu boyanın genel ya da lokal olarak onarılması gerekir. Lokal boya onarımları incelik isteyen işler arasında bulunur ve hassasiyet içinde gerçekleştirilmelidir. İşinde uzman ekiplerin bu operasyonlara imza atması ile harika sonuçlar alınabilir. Buna ek olarak hiçbir izin görülmemesi ve adeta arabanın sıfırmış izlenimi vermesi açısından da lokal boya onarımı öne çıkar.

 

Kazalı arabaların tamir işlerinin bitmesinin ardından boya işlerine geçmek mümkündür. Defalarca boya yapmamak için teknik müdahalelerin bitmesi beklenir. Daha sonrasında ortaya çıkan boya ihtiyacı ile lokal boya yapılır ve araba harika bir görünüm kazanır. Bu noktada ise ustaların becerikli elleri ile işin püf noktaları açığa çıkar. Lokal boyalarda boya gereksinimi olmayan sağlam alanlara boya değdirilmez. Aynı şekilde boyanan alan da hassas bir işlem sonucu yeni hale getirilir. Yani boya orada olduğunu belli etmemelidir. Bunların tümü incelikli işlerdir.

 

Öte yandan ustaların bu alanda birikimlerinin olması ve yetkin çalışanların her bakımdan kendilerini göstermesi hassas çalışılan lokal boya onarımı müdahalelerinde daha çok öne çıkar. Siz de araçlarınızı kaza sonrasında en iyi işlemler için güvenilir ve teknolojik yerlere götürebilirsiniz. Bu şekilde harika sonuçlar almak da mümkündür.